Som en nyhed i Gentofte Psykoterapi lancerer jeg nu min blog, hvor jeg fremover vil dele spændende og relevante artikler indenfor terapi og coaching.

I min terapeutiske praksis møder jeg klienter med mange forskellige problematikker lige fra dagligdags udfordringer til livets store eksistentielle dilemmaer. Temaer som stress, angst og depression optager mig meget, og er emner jeg vil skrive om, da de hænger uløseligt sammen med den kultur, vi lever i i dag.

Det sammen gør sig gældende for spiseforstyrrelser, som for alt for mange mennesker er blevet en uhensigtsmæssig coping-strategi, en måde at håndtere livet på. Det er en sygdom, der både rammer dem, der spiser for meget og for lidt. Spiseforstyrrelser er et fænomen jeg gennem de senere år har specialiseret mig i at arbejde med, og et emne der er nødvendigt at rettet fokus på, da det er et stadig stigende problem i vores samfund.

Udfordringer i vores nære relationer vil altid være et aktuelt tema, et tema der optager mig både privat og i mit virke som terapeut og coach. Derfor vil jeg også skrive om parforholds-problemer, familieproblematikker og udfordringer med kolleger, personale og ledelse på arbejdspladsen.

Jeg vil derfor gerne invitere Jer alle til at kommentere på mine kommende indlæg og artikler, og ser dermed frem til en ny og spændende tid her på min blog. Endnu engang velkommen til.

De bedste hilsener fra

Anne Kirkebye

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>