Sitemap

Her på siden har jeg samlet en række nyttige sider. Det er sider som jeg personligt selv har skrevet og artiklerne omhandler de vigtigste emner indenfor psykoterapi og coaching.

Gentofte psykoterapi

På forsiden af Gentofte Psykoterapi finder du nyttig information omkring de emner som jeg overordnet arbejder med. Det hele er med fokus på de behandlingsformer der er indenfor psykoterapien og som kan ses herunder:

Gestaltterapi

Når jeg arbejder med gestaltterapi hjælper jeg med at dig med dine problematikker og samtidig via et konkret holistisk fokus, hvor jeg inddrager dine handlinger.

Samtaleterapi

Udgangspunktet med samtaleterapi er en behandlingform, hvor vi sammen arbejder med at bryde gamle handlemønstre, med at kunne sige fra og til og med at tage ansvar.

Parterapi

Med parterapi skaber vi sammen klarhed om hvorfor I f.eks. indtager bestemte roller, hvor præcis I er i jeres parforhold og hvordan i får klarhed på om kærligheden stadig er til stede.

Gruppeterapi

Nøgleordene for gruppeterapi gruppeterapi er personlig udvikling og vækst. Det er en utrolig effektiv behandlingsform da alle indbyrdes lærer af hinanden.

Spiseforstyrrelser

Har du en spiseforstyrrelse og ønsker du at frigøre dig fra at fokusere på maden, så kan jeg hjælpe dig med at mindske følelsen af skam samt genetablere dit selvværd.

Anoreksi

Anoreksi (Anorexsia Nervosa ) er en sygdom, der rammer både mænd og kvinder. Jeg hjælper dig med effektivt t kunne forstå, håndtere og bearbejde din situation.

Bulimi

Manglende selvværd og høj usikkerhed opleves ofte hos personer med Bulimia Nervosa. Få hjælp her og nu med en skånsom, effektiv og fortrolig behandlingsform.

Overspisning

Begrebet overspisning kaldes også den tredje spiseforstyrrelse, men er endnu ikke en psykiatrisk diagnose. Få terapeutisk behandling der hjælper dig videre i livet.

Coaching

Udover de vigtigste sider ovenfor tilbyder jeg Executive, Karriere, Business, Instrumentel, Eksistentiel og Life coaching. Se min certificering som Gestaltcoach.

Anne Kirkebye

Mit navn er Anne Kirkebye og det er mig der er indehaver af Gentofte Psykoterapi. Jeg skriver løbende om relevante problematikker og emner indenfor mit erhverv.

Du kan følge med på min blog og herigennem holde dig opdateret. Tag også et kig på mine certificeringerde er ægte og fuld ud dokumenterbare.

Priser og kontaktinformation

Se mine priser på psykoterapi og husk at du ved fremvisning af gyldigt studiekort, kan få 15% rabat på individuel terapi, individuel coaching og parterapi.

For mere information om konsultation og priser er du altid velkommen til at kontakte mig her eller du kan ringe direkte på telefon. 22 79 85 85 eller sende mig en e-mail – som jeg  normalt besvarer samme dag.